– Det kommer for det meste til å være oppholdsvær, forteller vakthavende meterolog for Meterologisk Institutt, Espen Bisett Granan.

På onsdag vil det fortsatt være ganske kaldt, men det blir også litt mer skyer enn i dag, forteller Granan når Moss Avis snakker med ham tirsdag.

Granan forteller videre at det er mulighet plussgrader på torsdag.

– På torsdag vil temperaturen kanskje stige litt. Vi ser at noen steder på Østlandet vil det bli plussgrader på torsdag, men det er fortsatt usikkert om dette kommer til å gjelde for Moss, opplyser Granan.

– Det vil i så fall være plussgrader i noen timer, og gå over til minusgrader igjen utover kvelden, sier han.

Vær obs

Hvis det blir varmere på torsdagen er det én ting Granan mener mossinger må være oppmerksom på:

– Det kan bli glatt i veibanen, og da må man tilpasse seg forholdene. Men det er fortsatt usikkert om dette kommer til å skje i Moss, forteller han.

– Det er ikke meldt noe særlig regn eller påfølgende kulde, så det er usikkert at det kommer til å foreligge ekstreme glatte forhold på veiene, sier Granan.

Videre etter torsdagen kommer temperaturen til å gå litt ned igjen, men det er lite sannsynlig at det er snakk om sprengkulde

– Det er sannsynlig at utover helgen kommer det til å bli kaldere i Moss igjen, men det kommer trolig ikke til å bli like kaldt som det har vært den siste tiden, avslutter han.

Bildeserie

Se lesernes vinterbilder (del 1)

Se lesernes vinterbilder - og del gjerne dine med oss ( del 2)