Tidligere «God kveld Norge»-programleder og TV-personlighet Marte Bratberg (34) har blitt mamma igjen. Det avslører hun i en ny episode av sin egen podkast, «Janka og Marte», forteller Nettavisen.

– Du har blitt mamma, tenk at du nå er tobarnsmor, sier programledermakker Janka Polliani (45) i episoden, hvorpå Bratberg svarer bekreftende og sier:

– Jeg vet ikke hvem det er, det er ikke meg på en måte. Det er ganske sykt.

Når Bratbergs datter kom til verden avslører hun ikke i podkasten, men det kan virke som om det er noen uker siden, ettersom podkastduoen snakker om at det en liten stund siden de har sett hverandre sist.

Fødsel nummer to for Brattberg, skal ikke ha gått helt etter planen. Den ble nemlig uten bedøvelse.

Det ble en dramatisk opplevelse for 34-åringen fra Vestby.

– Jeg tenkte at jeg skulle dø, hvis jeg skal være ærlig. Jeg synes det var helt jævlig, jeg er traumatisert, legger hun lattermildt til i podkasten – før hun forsikrer om at det går bra med henne nå.

Det kan virke som om det er podkasten «Janka og Marte» som er en foretrukne kanalen for Bratberg og annonsere fødslene sine i. Da hun ble mor til sitt første barn, en sønn, i oktober 2021, delte hun nemlig også nyheten med lytterne veldig raskt etter fødselen.

Les også: