Mossedistriktet har nylig opplevd et snev av vinter med et tykt snøfall. Imidlertid, ifølge vakthavende meteorolog Hanne Beate Skattør, ved Meteorologisk institutt er snøen som har lagt seg det siste døgnet allerede på vei bort.

– Hvis snøen ikke smelter bort i løpet av morgendagen, så vil den være borte i løpet av søndagen, sier Skattør til Moss Avis tidlig fredag morgen.


Fredag blir det litt variert vær. Det kan fremdeles komme litt nedbør tidlig på dagen, men oppholdsvær er ventet utover formiddagen. Etter hvert vil det bli lettere skydekke, og det er muligheter for litt sol utover ettermiddagen.

– Det har vært en kuldeperiode det siste døgnet, men det blir ikke nattefrost nå på en stund, fra og med i dag, legger Skattør til.

Temperaturene på lørdag forventes å være på samme nivå som fredag, men med litt regn lørdag ettermiddag.

– Søndag og mandag bringer imidlertid en betydelig endring, med temperaturer som kommer godt over 10 grader og stort sett oppholdsvær frem til tirsdag, sier Skattør.

Tirsdag varsler meteorologene en ny runde med nedbør i form av regn, men det er fortsatt noe usikkerhet knyttet til hvor mye regn som kan forventes.